Logistieke partner

Bij transporten voor een (eenmalig) project van of naar het buitenland is, voor u als ondernemer, een logistieke partner selecteren een belangrijk onderdeel van het traject.

Kwaliteit en kosten

De kwaliteit van uw logistieke partner bepaald uiteindelijk een deel van de belevenis en tevredenheid van uw klant. Per type transport (modaliteit) en bestemming kan een transporteur uitblinken. Dit is in sommige gevallen ook afhankelijk van de kwaliteit van hun lokale contacten, kantoren of agenten.

Maar ook met de kosten kunt u hierbij een slag maken.

Selecteer daarom met zorg je logistieke partner.

Magazijn

Een eigen magazijn is niet altijd haalbaar, hier een dienstverlener voor inhuren kan dan uitkomst bieden. Dit kan op projectbasis, maar ook per vierkante meter huren is vaak mogelijk.

Bedenk goed wat voor soort dienst je nodig hebt. Moet de dienstverlener ook controleren of bijvoorbeeld kisten kunnen maken of leveren of bekend zijn met het laden van containers?

En wilt u graag een dienstverlener in de buurt of bijvoorbeeld in de buurt van de (lucht)haven?.

Wellicht heeft u een dienstverlener nodig die ook opslag en distributie verleend in het buitenland. Eenmalig een container sturen en lokaal opslag en distributie verzorgen kan goedkoper zijn dan vaker een kleiner transport te regelen.

VAN EYCK ADVIES

Door jarenlange ervaring in binnen- en buitenland met verschillende logistieke partners en soorten transport, kan VAN EYCK ADVIES u helpen bij het selecteren van de juiste logistieke partner. Denk hierbij aan het bepalen van uw wensen en benodigde diensten, het uitzetten van de offerte aanvragen en vergelijken van de aangeboden diensten.

Zie meer informatie op de pagina Advies en begeleiding import export

Of neem voor meer informatie contact op met VAN EYCK ADVIES