VAN EYCK ADVIES

VAN EYCK ADVIES is in 2016 opgericht door Monique van Eyck en is een eenmanszaak gericht op advies,  begeleiding en interim management binnen de internationale logistiek (Import/Export).

VAN EYCK ADVIES is aangesloten bij de Vereniging voor Logistiek Adviseurs (VeLA) en ZZP Nederland. Als freelance adviseur heeft VAN EYCK ADVIES ook de vereiste beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Monique van Eyck

Een logistieker in hart en nieren, gedreven, assertief, flexibel en zelfstandig.

Ik sta bekend om mijn accuratesse, creatief probleemoplossend en analytisch denkvermogen, daarnaast heb ik een grote affiniteit met computerprogramma’s (Expert in Excel). En heb uitstekende plannings- en organisatievaardigheden.

Ik ben goed in het uitvoeren van projecten waar de kaders nog niet bepaald zijn en waarin verschillende disciplines samenkomen. Internationale transporten, betaalinstrumenten en contracten laten mijn hart sneller kloppen. Bezit cultureel sensitieve onderhandelingsvaardigheden en ben stressbestendig.

 Naast ondernemer en hobbykok ook moeder van 2 kinderen.

Ervaring

Ik ben ruim 20 jaar actief binnen verschillende facetten van supply chain management, waarvan ruim 12 jaar als internationaal projectcoördinator verantwoordelijk voor de volledige supply chain bij de uitvoering van internationale ziekenhuisprojecten. Hierbij heb ik een groot wereldwijd logistiek netwerk opgebouwd.
Ik ben 2 jaar als kwaliteits- en procesmanager binnen een productie omgeving werkzaam geweest.

Sinds 2016 ben ik werkzaam als zelfstandige, hierbij heb ik verschillende bedrijven begeleid als Logistiek Manager o.a. met logistieke adviezen,volledige supply chain (inkoop, transport) naar Zanzibar, transport naar Rusland en volledig logistiek traject incl 3PL warehousing van meerdere zeevrachten en luchtvrachten naar Libië.

Zie ook mijn CV.

Gebieden

Op bijna elk in continent producten getransporteerd en Import/Export ervaring opgedaan.

Een kleine greep
Europa, o.a.: Albanië, Italië, Polen, Duitsland, Kosovo, Frankrijk, Spanje, Roemenië
Azië, o.a.: Bangladesh, China, India
(voormalige) Sovjet Unie, o.a.: Oezbekistan, Kazakhstan, Kirgizië, Rusland
Afrika, o.a.: Libië, Zambia, Ghana, Mozambique, Burkina Faso, Angola, Ethiopië, Eritrea, Kenia, Oeganda, Malawi
Zuid-Amerika: Brazilië, Bolivia, Venezuela

 

 Interim Management (o.a. export manager, logistiek manager, logistiek coordinator)
Advies & begeleiding Internationaal ondernemen en transport
Bedrijfsscan export
Opstellen exportbeleid en – procedures
Projectmanagement
Standaardisatie en procesmanagement