Diensten en advies op maat

Niet elke onderneming of ondernemer is hetzelfde, daarom werkt VAN EYCK ADVIES graag met een oplossing op maat voor haar opdrachtgevers.

Een paar voorbeelden hiervan zijn:

Telefonisch en/of schriftelijk overleg en advies bij ad-hoc vragen, tegen een vast uurtarief. Afronding vindt plaats per 15 minuten.

Inventarisatie en advies met betrekking tot de product- en verpakkingseisen van een product(groep). Bestaande uit:

  • Controle van; huidige etiketten, verpakkingen en aanwezige testcertificaten, rapporten en documenten.
  • Advies producteisen en benodigde testen/certificaten, inclusief de broninformatie (link naar de officiële sites) voor Nederland en EU.
  • Advies speciale eisen documentatie en etiketten voor Nederland en EU.
  • Het totaalbedrag voor bovenstaande activiteiten komt uit op een vaste prijs per productgroep.

Een interactieve training op maat en adviesrapport t.b.v. import of export van uw producten, bestaande uit:

  • Een onlinetraining op maat via zoom inclusief presentatie over producteisen, risico en aansprakelijkheid, keurmerken en nog eventueel nader te bepalen onderwerp(en) (administratie, leveringscondities etc.). In totaal duurt dit ongeveer 2 uur. 
  • Een adviesrapport en naslagwerk naar aanleiding van de training; met betrekking tot de onderwerpen zoals producteisen, testrapporten en verpakking.
  • Het advies rapport bevat ook informatie in begrijpelijke taal over import (incl. bronvermelding), inclusief stappenplan en checklists.
  • Controle van; huidige etiketten, verpakkingen en aanwezige testcertificaten, rapporten en documenten.
  • Nabespreking, opvolging op vragen naar aanleiding van aangeleverd advies.
  • Zie ook de aparte informatiepagina hier.

Ook kan VAN EYCK ADVIES templates (eventueel op maat aangepast aan uw wensen) aanleveren voor inkooporders, inkoopcontracten, administratie, transportdocumenten (factuur, paklijst, instructie expediteur) en checklists. Prijs is afhankelijk van type document, personaliseren en pakketgrootte.

Advies en begeleiding bij de selectie van een logistieke partner.

VAN EYCK ADVIES werkt ook interim in een coördinerende of uitvoerende rol bij ketenoptimalisatie, verbeteren van uw processen of zorgdragen voor een betrouwbare basis voor uw logistieke processen.

VAN EYCK ADVIES heeft in de afgelopen jaren verschillende bedrijven bijgestaan bij advies en coördinatie m.b.t. import en export van o.a. de volgende producten: serviesgoed, glaswerk, speelgoed, noten en gedroogd fruit, cosmetica, medische apparatuur en – meubels, kleding, sieraden en verschillende andere consumentenproducten.

Bent u benieuwd wat VAN EYCK ADVIES voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.