Opdrachten en ervaringen 2021

2021 is als jaar voorbijgevlogen. Ondanks alle COVID restricties heb ik met VAN EYCK ADVIES verschillende bedrijven bijgestaan met uiteenlopende freelance opdrachten.

Zo heb ik als interim Data & Traffic manager 3 afdelingen geleid (planning, klantenservice en dataverwerking) en hierbij samen met een gedreven interim MT gewerkt aan optimalisatie van bedrijf en processen binnen een dynamische douane- en magazijnomgeving. Meegewerkt aan de Implementatie IOSS binnen huidige bedrijfsstructuren, opstellen van werkbeschrijvingen en documentatie. Verbeteren van data en communicatiestromen.

Heb ik als interim export coördinator heel veel export documentatie opgemaakt, inclusief; fytosanitair certificaten, certificaten van oorsprong en Bill of Lading voor een potgrondbedrijf dat wereldwijd groeisubstraten levert.

En ben ik bij een jong Fulfilment center in de levende planten industrie bezig geweest met de inventarisatie en optimalisatie van de operationele processen. Bottlenecks inventariseren met Sensus en uiteindelijk alle procesflows omgezet naar Visio voor borging binnen de organisatie.

Ook mag ik regelmatig een aantal jonge ondernemers bijstaan met advies aangaande producteisen en certificaten van allerlei productgroepen zoals; speelgoed, textiel, consumentenproducten en voedselcontact producten. Met veel respect en plezier zie ik deze bedrijven groeien en adviezen aannemen en implementeren.

Een moment van reflectie

Nu heb ik even tijd om te reflecteren en stil te staan bij 2021. De variatie aan opdrachten en bedrijven geven je niet alleen de mogelijkheid om een andere onderneming te laten groeien, maar zijn altijd weer een mogelijkheid om zelf te leren. Afgelopen jaar heb ik weer fijne samenwerkingen mogen ervaren, nieuwe relaties en ervaringen opgedaan.

Tel je zegeningen, zoals ze dat zo mooi zeggen.

Contact

VAN EYCK ADVIES is nu weer klaar voor nieuwe opdrachten. Neem contact op met VAN EYCK ADVIES voor een vrijblijvend gesprek hoe ik u hierbij van dienst kan zijn. Ook kunt u een overzichten van de diensten bekijken via deze link.