Sinds COVID-19 zijn intrede heeft gedaan in Nederland, is er voor veel ondernemers wel iets verandert. En de echte ondernemers zien dan ook nieuwe kansen. Een nieuwe product, dienst, afzetmarkt of alternatief productieland. Nederlanders zijn ondernemers en VAN EYCK ADVIES bestaat voor al die ondernemers, deze internationale ondernemingsgeest geeft mij enorm veel energie.

Ook bij VAN EYCK ADVIES is gekeken hoe het nieuwe werken voor mij en de ondernemingen zo makkelijk mogelijk geïmplementeerd kan worden. Deze nieuwe tijden bieden ook nieuwe kansen. En in dit geval leidde dat tot een nieuwe dienst !

VAN EYCK ADVIES heeft in de afgelopen maanden ondernemers  (op afstand) geholpen bij de start van importeren of exporteren met een interactief startpakket. Hierbij ben je samen online voor 2 uur in gesprek tijdens een presentatie over de import/export onderwerpen waar jij als ondernemer meer over wilt weten. En vervolgens ontvangt de ondernemer een volledig adviesrapport met alle nodige stappen en ondersteunende websites/links om met een goede basis aan de slag te gaan. Omdat je ondertussen vragen kan stellen en het logistieke vakjargon geminimaliseerd wordt, is het ook zonder ervaring een mooie start.

En om het pakket compleet te maken is er een vaste prijs.

Zie voor alle informatie de link naar deze dienst, of neem vrijblijvend contact op met VAN EYCK ADVIES.

startpakket import export van eyck advies